Wie zijn we

Berghout+MAS
1e Barendrechtseweg 76
2992 XC Barendrecht

Postadres

Postbus 316
2990 AH Barendrecht

Contactgegevens

Email: info@berghoutmas.nl
Telefoon: +31(0)10 2861950

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen

We verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens. Dit gebeurt alleen als je ons contactformulier gebruikt om contact met ons op te nemen.

A. Naam
B. Emailadres

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jou zelf verkregen via het contactformulier.

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG en UAVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Contact

Heb je contact met ons opgenomen, per telefoon, email, ons contactformulier of social media, dan hebben we van jou gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht aan ons.
In alle andere gevallen verwerken we de gegevens maximaal 5 jaar, om bijvoorbeeld te kunnen zien wanneer we voor het laatst contact hebben gehad en waar dat over is gegaan.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. We gebruiken een beveiligde verbinding (HTPTS) om de data die van en naar onze site te beschermen. Genomen maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Laat het ons dan weten op info@berghoutmas.nl. Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd en zijn niet te herleiden.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Doe dit dan via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Start typing and press Enter to search