Berghout+MAS is een Rotterdamse accountants- en adviesorganisatie gespecialiseerd in kunst, cultuur, media en de zorg. Naast deze sectoren bedienen wij het betere MKB en richten wij ons via een samenwerkingsverband met Zöllner & Zöllner in Arnsberg, Duitsland op ondernemingen die opereren in zowel Duitsland als Nederland. Bij onze organisatie werken specialisten op het gebied van accountancy, belastingrecht, finance & HR en business valuation. Onze dienstverlening is full-service van karakter wat inhoudt dat wij onze cliënten financieel, organisatorisch en fiscaal volledig willen ontzorgen.

Wij zijn een professionele sparring partner voor onze relaties en bieden proactief financiële dienstverlening aan die past op uw situatie. Onze dienstverlening is gericht op de ontwikkeling van onze cliënten waarbij flexibiliteit en aandacht voor uw belangen centraal staan.

Als accountants en adviseurs zijn wij kritisch waar het moet en behulpzaam waar het kan. Onze dienstverlening is gebaseerd op samenwerking en gericht op een optimaal resultaat voor onze cliënten.

De accountant voor kunst, cultuur en media

Berghout+MAS is een toonaangevende accountantsorganisatie als het gaat om organisaties actief in kunst, cultuur en media. Wij bieden deze relaties kennis en expertise bij planning & control vraagstukken, fiscaliteit en accountantscontrole.

Onze controlereferenties in deze sector zijn uitstekend; wij gelden daarbij ook als kennispartner voor gemeentes en fondsen.

Specialistische dienstverlening

Adviesdiensten van uiteenlopende aard worden door onze organisatie verzorgd. Fiscaliteit, business valuation en het verzorgen van finance & HR dienstverlening vormen de speerpunten daarvan. Wij brengen tal van adviesopdrachten rondom business valuation, geschillen en fiscaliteit tot een goed einde.

Berghout+MAS profileert zich op zodanige wijze naar haar cliënten, medewerkers en andere belangstellenden dat hiermee de waarden, normen en kwaliteiten van het accountantsberoep worden onderschreven. Deze waarden dienen permanent aandacht te krijgen om een gewenste cultuur binnen onze accountantsorganisatie te realiseren en ook om aan onze cliënten te laten blijken dat integere bedrijfsvoering bij ons centraal staat. Hierbij gaat het om een voortdurende focus op kwaliteit en een professioneel-kritische instelling in het belang van het maatschappelijk verkeer.

Meer weten, neem dan contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze referenties

Motel Mozaique
Motel Mozaique
Ro Theater
Ro Theater
Paard van Troje
Paard van Troje
Schouwburg Rotterdam
Schouwburg Rotterdam
FunX
FunX
Music Matters
Music Matters
IABR
IABR
AIR
AIR
Conny Janssen Danst
Conny Janssen Danst
Theater Het Kruispunt
Theater Het Kruispunt

Redenen om met ons samen te werken

1

Wij zijn specialisten

Wij zijn een toonaangevende accountant in de regio Rotterdam als het gaat om dienstverlening aan de publieke sector: organisaties actief in kunst, cultuur (evenementen), media, onderwijs en welzijn.

3

Wij richten ons op uw groei

Onze dienstverlening is gericht op het creëren van een basis voor verdere groei waarbij flexibiliteit en aandacht voor de belangen van onze cliënten centraal staan.

2

Onze klanten worden vaste klanten

Wij zijn een beschikbare en professionele sparring partner die vanuit pro-activiteit en persoonlijke betrokkenheid financiële dienstverlening aanbiedt. Onze dienstverlening is gebaseerd op samenwerking.

4

Wij verbinden mensen

Wij brengen daarbij tal van waarderingsopdrachten en overnameconflicten tot een goed einde in samenspraak met financiers, aandeelhouders en de belastingdienst.

Het team

Werken bij Berghout+MAS

Berghout+MAS werkt op professionele wijze aan accountancy en adviesopdrachten uitgaande van een positieve en constructieve samenwerking met onze cliënten.

Vanwege de toename van het aantal opdrachten zijn wij op dit moment op zoek naar assistent-accountants met een HBO Accountancy achtergrond (eventueel nog in de afstudeerfase) die in onze controle- en samenstelpraktijk willen werken. De taken bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen via onze rapportagesoftware AUDITION, het opstellen van elektronische dossiers en fiscale aangiftes en het participeren in controleteams voor de uitvoering van controlewerkzaamheden. Kandidaten met ervaring in onze sector (kunst, cultuur en media) of met Unit4 software zoals AUDITION hebben een voorkeur bij selectie.

Wij zoeken representatieve en gemotiveerde kandidaten die als accountant willen werken binnen onze organisatie. Vereist is het (vrijwel) hebben afgerond van een HBO Accountancy opleiding, het tonen van flexibiliteit en doorzettingsvermogen en willen investeren in jezelf en in ons team dat bestaat uit ervaren accountants, fiscalisten, HR-specialisten en assistent-accountants.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met brief met motivatie naar:

Berghout+MAS, Accountants & Adviseurs
Ter attentie van de heren F.J. van der Noll en E.W. Peeters
1e Barendrechtseweg 76
2992 XC Barendrecht

Of per email naar: info@berghoutmas.nl

Start typing and press Enter to search