Nieuwe cliënten Stichting Conny Janssen Danst en Showroom MAMA

Frank van der Noll

Het afgelopen voorjaar heeft Berghout+MAS wederom een aantal nieuwe relaties in de sector kunst & cultuur aan zich weten te binden.

In de eerste plaats melden wij dat vanaf 2017 Stichting Conny Janssen Danst uit Rotterdam controlecliënt bij ons is geworden. Na een offerteproces is Berghout+MAS Dubois & Co uit Amsterdam opgevolgd als accountant. Conny Janssen Danst is reeds 25 jaar een toonaangevend dansgezelschap in Rotterdam dat vanaf 2018 op een nieuwe locatie in Rotterdam gevestigd zal zijn. Het offerteteam dat onder leiding van partner Frank van der Noll stond, is verheugd dat deze aansprekende organisatie zich aan Berghout+MAS heeft verbonden.

Als tweede nieuwe relatie mochten wij recent Showroom MAMA verwelkomen. Showroom MAMA is een platform voor visuele cultuur in Rotterdam. Jong talent ontwikkelt zich daarbij door middel van producties en presentaties op het grensvlak van beeldende kunst en populaire cultuur. Showroom MAMA realiseert presentaties, tentoonstellingen, boeken en tijdschriften, performances, masterclasses en events, in de eigen showroom, online en op locatie, lokaal en internationaal. Berghout+MAS is blij dat deze cultuurorganisatie zich vanwege het specialistische karakter van onze dienstverlening voor ons heeft gekozen.

Op dit moment lopen meerdere offertetrajecten en zijn wij bezig om onze marktpositie in de sector kunst & cultuur verder uit te bouwen. Met deze nieuwe cliënten zijn wij daarmee op de goede weg en wij willen hen bedanken voor het in onze organisatie gestelde vertrouwen.

Start typing and press Enter to search