Uw eerste focus ligt bij uw bedrijfsdoelstellingen en uw afnemers. Daarom wilt u een soepel functionerende backoffice.

Onze Finance en HR-specialisten verwerken niet alleen uw administratie maar zijn ook alert op fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten waarover u tijdig wordt geïnformeerd.

Finance

Een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering

Het economisch klimaat is voor veel organisaties grilliger dan vroeger en vraagt daarom om betrouwbare informatie die efficiënt en voorzien van nuttige achtergrondinformatie beschikbaar wordt gemaakt. Daarbij is het vinden van goed personeel dat langjarig uw bedrijfsinformatie verzorgt minder gemakkelijk en is uitbesteding van dit soort processen inmiddels trend.

Berghout+MAS is vertrouwd met financiële processen en de systemen die daarvoor op de markt zijn. Wij verzorgen financiële administratie voor cliënten maar ook de gehele backoffice als daar behoefte aan bestaat tot aan planning & control en personal finance aspecten. Wij ondersteunen daarbij op professionele wijze en lossen problemen voor u op: een zorg minder!

Human resources

Praktisch en deskundig advies voor uw HR-vraagstukken

Hoe richten wij onze HR-processen zodanig in dat we voldoen aan de geldende wetgeving en er voordeel bij hebben in onze bedrijfsvoering? Menige organisatie vraagt zich dit wel eens af. HR is een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering, zeker in tijden waarin het minder gemakkelijk is om kwalitatief goed personeel te vinden. HR management is een vak apart en vraagt om een systematische aanpak waarbij de cultuur van uw organisatie, de uitgangspunten van het organisatiebeleid en de beschikbare financiële ruimte worden betrokken.

Zaken als zorgverlof, pensioen, vervroegde uittreding en het sluiten van een correcte en passende arbeidsovereenkomst zijn voor organisaties steeds lastiger en vragen voortdurend om goed advies en bijstand van HR-specialisten. Berghout+MAS is ervaren in het begeleiden van HR-vraagstukken voor organisaties van uiteenlopende aard. Wij bespreken graag uw vraagstelling om te bepalen hoe deze kunnen worden gerealiseerd in uw HR-proces.

Payroll

Ondersteuning voor een correcte salarisverwerking

Naast HR is een correcte salarisverwerking een basisvoorwaarde voor een goed personeelsbeleid. Niets is zo storend als salarismutaties niet correct of compleet volgens afspraak worden verwerkt. Een incorrect gevoerde salarisadministratie brengt daarbij risico’s op naheffingen met zich mee bij loonbelastingcontroles of leidt tot een verkeerde pensioenafdracht waardoor nabestaandenrisico’s worden gelopen.

Payroll is een kernproces in de bedrijfsvoering en Berghout+MAS verzorgt dit al langjarig op professionele en efficiënte wijze voor haar cliënten. Compliant zijn is een basisvoorwaarde voor deze dienstverlening, mooier wordt het als er geoptimaliseerd kan worden in het belang van organisaties en haar medewerkers. Wij bespreken daarvoor graag de mogelijkheden met u.

Vragen over Finance, HR & Payroll?

Onze doelstelling is niet alleen te verwerken, maar bijstand en advies verlenen
waar het kan en kritisch zijn waar het moet.

Contact ons

Telefoon: +31(0)10 2861950
Email: els@berghoutmas.nl
edo@berghoutmas.nl

Komt u liever langs?

Berghout+MAS
1e Barendrechtseweg 76
2992 XC Barendrecht

Vertrouw ook op uw cijfers

Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij u vertellen hoe we met u willen meedenken
en u een goede indruk geven van onze professionaliteit op het gebied van finance, HR & Payroll

Start typing and press Enter to search